Brown's lunch club

FAQ

Bij ons is het niet mogelijk om te bestellen en/of af te halen.
Mocht je even geen tijd hebben te komen lunchen en heb je toch zin in jouw favoriete sandwich, kun je deze, in een iets ander jasje gegoten, toch afhalen bij Two-B bij ons om de hoek!

Bij ons is het mogelijk om zowel te pinnen als contant te betalen.

Bij ons is het zeker mogelijk om zowel glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch te bestellen, vraag ernaar bij ons personeel. Dit geldt ook voor de High Tea. We doen er alles aan om het eten naar jouw wens te serveren!

Voor zowel veganisten als diabetici is een aangepaste High Tea helaas niet mogelijk. Voor veganisten en diabetici is er een beperkt menu, twijfel niet om even met ons personeel te overleggen wat we voor u kunnen betekenen.

Jazeker! Voor alle speciale gelegenheden kun je bij Brown’s terecht. Van babyshowers tot recepties en van verjaardagen tot zakelijke lunches. Jij noemt het, wij verzorgen het! Vanaf 13 personen serveren wij lunch-plates, dus geef het op tijd bij ons aan zodat wij ons voor kunnen bereiden op een groot gezelschap.

Wij zorgen er graag voor dat jouw Baby Shower er eentje wordt om niet te vergeten. Een Baby Shower bij Brown’s houdt in dat je kunt komen genieten van een heerlijke High Tea geheel in thema en natuurlijk in kleur! Mocht het geslacht van jullie toekomstige kindje nog een verrassing moeten blijven, dan kan de High Tea ook in een neutrale kleur of Roze en Blauw gecombineerd.

Helaas bieden wij geen volledige High Wine aan. Uiteraard kun je altijd een wijntje bestellen bij je High Tea. Deze kosten komen dan bovenop de prijs die je betaald voor de High Tea (€ 22,50 per persoon).

Alleen de Brown’s cadeaubon is te verzilveren bij ons. Cadeaubonnen van Two-B Veldhoven en Eindhoven zijn enkel en alleen in te leveren bij de eigen vestiging.

Ma: Gesloten
Di t/m Do: 10:30u – 17:00u / Keuken dicht om 16:00u
Vrij: 10:30u – 20:00u / Keuken dicht om 19:30u
Za: 10:30u -17:30u / Keuken dicht om 16:00u
Zo: 11:30u – 18:00u / Keuken dicht om 16:30u

Onze eventueel gewijzigde openingstijden kunt u altijd vinden bij de contactgegevens en op onze Facebook-pagina.

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij Brown’s uit hygiënisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen.(m.u.v. Officiële hulp- en/of blindengeleide honden.) Sinds 1 april 2016 is dit overigens wettelijk bepaald voor alle horecagelegenheden. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom.

Overdag is Brown’s goed te bereiken met de bus, plan jouw reis via www.9292.nl.

Naast ons pand is een grote parkeerplaats waar je gratis de auto kunt parkeren.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen en wil je toch graag nog iets weten, geef ons even een belletje op 040-2549032 dan helpen we jou heel graag verder.

Tussen 12:00u en 13:30u is het vaak erg druk en redden wij het misschien niet de telefoon meteen op te nemen, onze excuses hiervoor!